sunnuntai 13. toukokuuta 2012

you can be my queen kazma

Saan laiskotella oikein lääkärin määräyksestä (jalkateräni on yhdestä kohtaa mystisesti turvonnut ja kipeä, eli en saa rasittaa sitä), joten piirtelin tänä myöhäisiltana aikani kuluksi MyPaintilla kuvan. Oon erityisen ylpeä noista hiuksista, ja niitä oli tosi kiva tehdä.

Klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana!

Pojat ovat Summer Warsista. Kenji ja Kazuma (joskin vähän vanhempina kuin leffassa). Jos ette ole nähneet kyseistä elokuvaa... katsokaa se. Ja katsokaahan samalla muutkin Mamoru Hosodan nerokkaat teokset.
Haluisin muuttaa vielä aika monta asiaa tästä kuvasta... mutta en jaksa ja pitää mennä nukkumaan. xD Sain kuitenkin idean toiseen kuvaan näistä pojista, ehkä se on huomisillan piirtelyn aiheena, jos sellaista nyt yleensä tulee.

EDIT myöhemmin: Katselin vähän fanarttia Kenjistä ja Kazumasta Deviantartista, enkä ymmärrä miksi kaikki haluu tehdä vanhemmasta Kazumasta Kenjiä pidemmän! Mun mielestä ton koko parituksen herkullisuus menee ihan pilalle jos Kazuma on yhtäkkiä pitkä ja komea ja sldjgdsg. :I Tsundere, awkward nörttipoika sen olla pitää.
Toisaalta tajusin myös, että tossa mun kuvassa Kazuma näyttää ällön isolta. xD Nojo, ei sitä voi enää muuttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti